Logo

Vragen?
Bel 045 523 26 46

Nieuwbouw en verbouw

BRM BOUW heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van volledige nieuwbouwprojecten voor de zakelijke markt. Ook voor verbouwwerkzaamheden aan uw bestaande panden bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten vergen goede planning en expertise, maar ook samenwerking met de juiste partners. Dankzij onze vakkundigheid en korte communicatielijnen komt u nooit voor verrassingen te staan. Door het realiseren van veel uiteenlopende complexe panden zoals o.a. busstations, scholen, Retail en andere utiliteitsgebouwen, kunt u vertrouwen op deskundigheid en een kwalitatieve uitvoering.

Verbouw

Vanwege groei of verandering in activiteiten komt het voor dat uw bedrijfspand na verloop van tijd niet meer voldoet aan uw voorwaarden. Zo kunt u bijvoorbeeld meer ruimte of een efficiƫntere indeling van bestaande ruimten nodig hebben. BRM BOUW BV kan deze verbouwwerkzaamheden uitvoeren, zodat u op korte termijn optimaal gebruik kunt maken van uw huidige pand. Heeft u een nieuw project op de planning staan en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een goed verloop van uw project? Neem vrijblijvend contact op.