Selecteer een pagina

Diensten

De diensten van BRM BOUW BV spreiden zich uit over zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij stellen hierbij u als klant altijd centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. 

Zakelijk

– Nieuwbouw & Verbouw
– Onderhoud & Renovatie
– Retail

Particulier

– Nieuwbouw & Verbouw
– Onderhoud & Renovatie

Nieuwbouw & Verbouw | Zakelijk

BRM BOUW BV heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van volledige nieuwbouwprojecten voor de zakelijke markt. Ook voor verbouwwerkzaamheden aan uw bestaande panden bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten vergen goede planning en expertise, maar ook samenwerking met de juiste partners. Dankzij onze vakkundigheid en korte communicatielijnen komt u nooit voor verrassingen te staan. Door het realiseren van veel uiteenlopende complexe panden zoals o.a. busstations, scholen, Retail en andere utiliteitsgebouwen, kunt u vertrouwen op deskundigheid en een kwalitatieve uitvoering.

Verbouw

Vanwege groei of verandering in activiteiten komt het voor dat uw bedrijfspand na verloop van tijd niet meer voldoet aan uw voorwaarden. Zo kunt u bijvoorbeeld meer ruimte of een efficiëntere indeling van bestaande ruimten nodig hebben. BRM BOUW BV kan deze verbouwwerkzaamheden uitvoeren, zodat u op korte termijn optimaal gebruik kunt maken van uw huidige pand.

Heeft u een nieuw project op de planning staan en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een goed verloop van uw project? Neem vrijblijvend contact op.

Onderhoud en renovatie | Zakelijk

BRM BOUW BV verzorgt al sinds jaar en dag onderhoud, renovatiewerkzaamheden en woningaanpassingen voor o.a. woningcorporaties, overheidsinstellingen, verzorgingstehuizen en bedrijven.

Door regelmatig onderhoud hoeven de kosten niet hoog op te lopen. Voor zowel grote of kleine onderhouds- en renovatiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij zullen te allen tijde zorg dragen dat de unieke karakteristieken van uw gebouw niet verloren gaan. Vaak kan men met kleine aanpassingen al het hele gebouw doen opleven.

Een spoedstoring? BRM BOUW BV staat 24/7 voor u klaar!

Heeft u een vraag over renovatie en onderhoud, neem vrijblijvend contact op.

Retail

De consumentenmarkt is een dynamische markt, waardoor retailers snel moeten inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Bouwen of verbouwen in de Retail is altijd een uitdaging. Voor retailers kan en mag men niet afwijken van de opleverdatum. Werken in een drukke winkelstraat, onder enorme tijdsdruk of in een halfopen winkel zijn voor ons geen onbekende gebieden. Dankzij korte communicatielijnen, uiterst strakke planningen en deskundigheid van ons personeel kan en gaat BRM BOUW BV deze uitdagingen graag aan.

Wij kunnen met trots stellen, dat wij met succes voor meerdere opdrachtgevers al vele mooie Retail projecten hebben mogen uitvoeren. Vanwege onze expertise in deze markt, strekt ons werkgebied zich dan ook uit over heel Europa. Een aantal van onze Retail opdrachtgevers zijn:
– Bastion Hotel
– Foot Locker
– Runnerspoint
– Sidestep
– Tesla Motors
– Xenos
– Zeeman

Wilt u als retailer een vrijblijvend gesprek voor meer informatie over onze Retail projecten? Neem contact op

Nieuwbouw & Verbouw | Particulier

BRM BOUW heeft meer dan 20 jaar ervaring met het realiseren van droomhuizen voor particulieren. Ook voor kleine of grote verbouwingen aan uw huis bent u bij ons aan het juiste adres. Door een goede planning en slimme inkoop van materiaal kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

Nieuwbouw

Uw nieuwe woning moet uniek zijn en precies zo ingericht worden, zodat u er optimaal van kunt genieten. Wij begrijpen dat het bouwen van een eigen woning veel met zich meebrengt. Graag ondersteunen wij u in dit proces om uw droomhuis te realiseren. Afhankelijk van de uitstraling die u wenst, passen wij onze bouwmaterialen en methoden toe. Uw droomhuis dient niet alleen mooi en functioneel te zijn, ook veiligheid en duurzaamheid spelen een grote rol.

Verbouw

Verschillende factoren kunnen ertoe leiden dat u aanpassingen dient te maken in uw huidige woning. Denk bijvoorbeeld aan gezinsuitbreiding, ouderdom of ziekte. Zo zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van aanbouw- en renovatiewerkzaamheden, maar ook tot het (ver)bouwen van levensloopbestendige woningen. Ons doel is dat u comfortabel kunt blijven wonen in uw eigen huis.

– Nieuwbouw
– Garages
– (Tuin)muren
– Aanbouw & uitbouw
– Dakkapellen
– Levensbestendige woningen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf dat uw droomwoning kan realiseren? Of heeft u vragen over renovatiemogelijkheden? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onderhoud en renovatie | Particulier

Goed en regelmatig onderhoud van uw woning is het halve werk. Maar wanneer is het tijd voor onderhoudswerkzaamheden? Wij adviseren u hier graag in.

D.m.v. kleine renovaties kan uw woning weer helemaal opleven. U kunt bij BRM BOUW BV terecht voor groot of klein onderhoud, zoals: het vervangen of repareren van verouderde kozijnen, deuren, dakgoten, trappen en muren. Wij verzorgen maatwerk-oplossingen voor ieder budget.

Spoedstoring? BRM BOUW BV is altijd 24/7 bereikbaar!

– Kozijnen & Deuren
– Trappen
– Badkamer
– Vloeren
– WMO- aanpassingen (Gemeente)
– Dak/ goten
– Muren
– Toilet
– Keuken
– Schadegevallen

Kleinere opdrachten:
– onderhoud hang- en sluitwerk
– Afstellen ramen en deuren
– schoonmaken dakgoten
– Inbraakschade
– buitensluiting

Is uw woning toe aan een grote opfrisbeurt of heeft u vragen over klein onderhoud? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.