Logo

Vragen?
Bel 045 523 26 46

Kwaliteit als garantie

Kwaliteit en garantie gaan hand in hand. Dat we zo royaal zijn met het geven van garantie is niet voor niets. Kiezen voor BRM BOUW BV is kiezen voor zekerheid. Op al onze projecten bent u verzekerd van kwaliteit en bouwgarantie. Wilt u weten hoe onze garantie werkt? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


ISO.9001_colorISO-9001
Om deze kwaliteit kracht bij te zetten, beschikken wij over het ISO 9001-certificaat. Deze norm geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem die wij met name gebruiken om de klanttevredenheid te verhogen. Hiermee voldoen wij aan zowel de eisen van de klant als die van de eigen organisatie en de wet- en regelgeving.

Naast de levering van kwalitatief hoogstaande producten en diensten, is certificatie van het integrale kwaliteitssysteem voor BRM BOUW BV één van de middelen om onze aandacht en zorg voor kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu naar onze opdrachtgevers en leveranciers zichtbaar te maken.


VCA2_colorVCA**
VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu). De VCA-checklist is een uitgebreide vragenlijst die gebruikt wordt voor en door aannemers (opdrachtnemers, contractors) die bij opdrachtgevers werkzaamheden verrichten. In feite is VCA-certificering meer dan het volgen van een checklist. BRM BOUW BV wordt zowel voor ISO als voor VCA** jaarlijks getoetst door certificerende instelling DNV. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee de organisatie objectief en structureel kan worden getoetst en gecertificeerd op veiligheid, gezondheid en milieu.
erkend_lbErkend Leerbedrijf
Als erkend Leerbedrijf bewijzen wij hoge betrokkenheid bij de branche te hebben en investeren hiermee in de toekomst van jongeren. Onze opgeleide leermeesters begeleiden leerlingen in de praktijk en nemen praktijktoetsen af.
Woningborg-logo_2Woningborg met GIW-garantie
Voor particuliere nieuwbouwprojecten zijn wij als kwaliteitsbouwer aangesloten bij Woningborg en bouwen daarmee met GIW-garantie. Met dit waarborgcertificaat bent u als opdrachtgever beschermd tegen risico’s tijdens het bouwproject die vallen onder de GIW-garantienormen.
24hrsKwaliteit in medewerkers én materialen.
Onze hooggekwalificeerde medewerkers hebben niet alleen een bouwgerichte VGM-opleiding genoten, maar beschikken bovendien over jarenlange ervaring binnen de bouwwereld. Wij kiezen er bewust voor deze mensen met hoogwaardig materialen en gereedschappen te laten werken. Wij doen dan ook aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) door onder anderen bij voorkeur te werken met duurzame materialen en oplossingen. We leggen dit alles vast in duidelijke afspraken waar u ons aan mag houden. Graag zelfs, want we zijn pas tevreden wanneer u dat bent.