Logo

Vragen?
Bel 045 523 26 46

Nieuwbouw en verbouw

BRM BOUW heeft meer dan 20 jaar ervaring met het realiseren van droomhuizen voor particulieren. Ook voor kleine of grote verbouwingen aan uw huis bent u bij ons aan het juiste adres. Door een goede planning en slimme inkoop van materiaal kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

Nieuwbouw

Uw nieuwe woning moet uniek zijn en precies zo ingericht worden, zodat u er optimaal van kunt genieten. Wij begrijpen dat het bouwen van een eigen woning veel met zich meebrengt. Graag ondersteunen wij u in dit proces om uw droomhuis te realiseren. Afhankelijk van de uitstraling die u wenst, passen wij onze bouwmaterialen en methoden toe. Uw droomhuis dient niet alleen mooi en functioneel te zijn, ook veiligheid en duurzaamheid spelen een grote rol.

Verbouw

Verschillende factoren kunnen ertoe leiden dat u aanpassingen dient te maken in uw huidige woning. Denk bijvoorbeeld aan gezinsuitbreiding, ouderdom of ziekte. Zo zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van aanbouw- en renovatiewerkzaamheden, maar ook tot het (ver)bouwen van levensloopbestendige woningen. Ons doel is dat u comfortabel kunt blijven wonen in uw eigen huis.

Nieuwbouw Garages (Tuin)muren
Aanbouw & uitbouw Dakkapellen Levensbestendige woningen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf dat uw droomwoning kan realiseren? Of heeft u vragen over renovatiemogelijkheden? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.