Selecteer een pagina

Projecten

Projecten – zakelijk

Emma Shoes

Op 31 januari 2018 startten wij met het realiseren van een bedrijfspand voor Emma Safety Footwear te Kerkrade. Van een pand dat vijf jaar leeg stond en gedateerd was, maakten wij een nieuw modern gebouw. De opzet was om Emma Safety Footwear een industriële look te geven.

De trappen zijn gemaakt van staal met houten treden. In het 3 etages hoge gebouw is een liftinstallatie aangebracht die voornamelijk uit glas bestaat. De werkplekken zijn volledig open ingericht met hoge glazen scheidingswanden. Het volledige interieur is aangepast naar de stijl en huiskleuren van Emma Safety Footwear.

Projecten – particulier

Verbouwing schuur

Om deze Kwaliteit kracht bij te zetten, beschikken wij over het ISO 9001-certificaat. ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Het is niet de bedoeling van deze norm om uniformiteit van kwaliteitssystemen af te dwingen. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Daarnaast vormen de eisen met elkaar goede aanknopingspunten voor het opzetten en inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem.