Logo

Vragen?
Bel 045 523 26 46

Werkwijze

Onze werkwijze is duidelijk en georganiseerd. U komt nooit achteraf voor verrassingen te staan. Bij de uitvoering van uw persoonlijke wensen, bent u verzekerd van:

Voor het project

Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij uw project bespreken. U kunt ons ook telefonisch contacteren voor een vrijblijvende offerte of voor advies. – Ontvang op kort termijn een duidelijke offerte

Tijdens het project

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel en we zullen dit gedurende alle werkzaamheden naleven. Dankzij onze experts kunt u rekenen op een goede planning, secure uitvoering, een veilige (werk)omgeving en gebruik van duurzaam materiaal. Bovendien gaan wij heel bewust met het milieu om door het afval op de bouw te scheiden en af te voeren. Onze bouwplaatsen worden altijd netjes en schoon achter gelaten. Behalve dat wij over hooggekwalificeerde medewerkers beschikken, werken wij teven nauw samen met bouwpartners, hetzij in een bouwteam, bij een turn-key project of aanbestedingen.

Na het project

Kwaliteit dient gewaarborgd te worden. Daarom adviseren wij regelmatig onderhoud, dat wij graag voor u uitvoeren. Wij staan zelfs 24 uur per dag klaar voor onze klanten in het geval van een spoedstoring of reparatie. Bekijk hier ook onze certificaten en garanties.